Autor |
Wiadomość |
Bandit
|
Temat postu: Tuning Suzuki GSF 650 SA ABS Bandit 2005rok Wysłany: Poniedziałek 31 Marzec 2008 15:11 |
|
|
Witam!
Chciałbym się poradzić tutaj co byście zmienili w moim Bandicie. Jakiś tuning, korekty, wydech... cokolwiek.
Czekam na podpowiedzi, rady:)
Artur.
Mały EDIT

Ostatnio edytowany przez Bandit, Wtorek 01 Kwiecień 2008 14:50, edytowano w sumie 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
DarkSoul
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 31 Marzec 2008 23:00 |
|
SYMPATYK FORUM |
 |
Rejestracja: Piątek 28 Marzec 2008 18:43 Posty: 61 Miejscowość: Poznań
|
|
Góra |
|
 |
KAWA
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 31 Marzec 2008 23:04 |
|
TREASURER |
 |
 |
Rejestracja: Sobota 05 Listopad 2005 13:48 Posty: 804 Miejscowość: WRZEŚNIA
|
Więc ja ci poradzę... zmieniłbym kierowcę.
Jeżeli myślisz że ktoś tutaj bedzie szukał jakiś pierdół dla ciebie na allegro (żeby był do 500!) a ty będziesz stawiał warunki to się mylisz. Dzisiaj się zarejestrowłeś i już obsrałeś wszystkie wątki swoimi nic niewnoszącymi postami. Weź poczytaj rózne fora i wydawnictwa na temat modyfikacji i zadaj jakieś konkretne pytanie. Ja ci mam naklejki na motocykl szukać? Jak ja nie cierpię dzieci neostrady.
_________________ KAWAsaki "LIME GREEN" jedynie słuszny!
|
|
Góra |
|
 |
Bandit
|
Temat postu: Wysłany: Poniedziałek 31 Marzec 2008 23:37 |
|
|
KAWA napisał(a): Więc ja ci poradzę... zmieniłbym kierowcę. Jeżeli myślisz że ktoś tutaj bedzie szukał jakiś pierdół dla ciebie na allegro (żeby był do 500!) a ty będziesz stawiał warunki to się mylisz. Dzisiaj się zarejestrowłeś i już obsrałeś wszystkie wątki swoimi nic niewnoszącymi postami. Weź poczytaj rózne fora i wydawnictwa na temat modyfikacji i zadaj jakieś konkretne pytanie. Ja ci mam naklejki na motocykl szukać? Jak ja nie cierpię dzieci neostrady.
I poradzić się kogoś to zaraz opiernicza. Zapytałem tylko czy ktoś może to niech doradzi. Tak! Mam neostrade. A niby przez co mam sie łączyć z internetem?? Przez modem jak ze pewne Ty to robisz? Nie rozśmieszaj mnie. Konto moje istnieje od dzisiaj ale forum czytałem zawsze jako gość (pomijając stare konta). Nie każdy jest profesjonalistą i zna się na motocyklach. Dobranoc ;]]
|
|
Góra |
|
 |
KAWA
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 01 Kwiecień 2008 00:08 |
|
TREASURER |
 |
 |
Rejestracja: Sobota 05 Listopad 2005 13:48 Posty: 804 Miejscowość: WRZEŚNIA
|
Tak masz neostrade zamiast mózgu. Pytanie też trzeba umieć zadać. A co ma profesjonalizm do naklejek? Następnym razem jak "będziesz czytał jakieś forum" zwłaszcza techniczne to postaraj się coś z tego zrozumieć. Jeżeli nie zrozumiałeś co do ciebie napisałem to cieszę się że chociaż cię rozśmieszyłem bo "uśmiech dziecka" to nagroda dla wychowawcy.
_________________ KAWAsaki "LIME GREEN" jedynie słuszny!
|
|
Góra |
|
 |
TRĄBA
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 01 Kwiecień 2008 07:58 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
 |
 |
Rejestracja: Piątek 04 Listopad 2005 19:54 Posty: 2041 Miejscowość: Września
|
Lesiu wyluzuj nie dręcz młodzieży  Nie musimy odpisywać na posty których nie rozumiemy trzeba się dać każdemu ucieszyć.
Ps. Oj. ![:] :]](./images/smilies/kwadr.gif) Przyjedz dziś popracy dam ci grata do pośmigania.  musimy sobie pomagać co nie ![:] :]](./images/smilies/kwadr.gif)
|
|
Góra |
|
 |
HIREK
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 01 Kwiecień 2008 09:15 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
 |
Rejestracja: Sobota 27 Styczeń 2007 20:00 Posty: 1591 Miejscowość: Borzykowo
|
W morde i nożem.... Co, że niewychowawcze? Ale skuteczne!  Oczywiście żartowałem ale dzisiaj to taki dzień  Cholera, choć jak głębiej się zastanowić......
|
|
Góra |
|
 |
Kizior
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 01 Kwiecień 2008 09:23 |
|
SYMPATYK FORUM |
 |
Rejestracja: Poniedziałek 07 Listopad 2005 08:30 Posty: 1237 Miejscowość: Września
|
No comment.
_________________ - - - - - Kizior - - - - - -
VTR - Very Top Racing
|
|
Góra |
|
 |
born1
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 01 Kwiecień 2008 11:25 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
 |
Rejestracja: Czwartek 24 Listopad 2005 17:25 Posty: 3464 Miejscowość: z Krainy Motocykli..
|
make love..with peace!!!
_________________ ..uwielbiam,gdy wiatr wieje mi w twarz..
..niech Życie przynosi Ci tyle przyjemności co mi Jazda..a wtedy Jazda stanie się Twym Życiem.. BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE!!! BORN TO RIDE MC!!!
|
|
Góra |
|
 |
Bandit
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 01 Kwiecień 2008 14:32 |
|
|
Ale offotp się zrobil a tym temacie
Hehe... 
|
|
Góra |
|
 |
haribo
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 01 Kwiecień 2008 20:09 |
|
MEMBER WRZEŚNIA |
 |
Rejestracja: Niedziela 08 Styczeń 2006 21:32 Posty: 1044 Miejscowość: Gutowo Wielkie
|
Kur... Czlowieku jak chcesz kupic sobie naklejki to kup, nie musisz nikogo pytac o to jakie! Naucz sie lepiej wykorzystywac sprzet w 50% jego mozliwosci... I nie rob syfu na forum, jest juz zalozony temat o "tjuningu"
|
|
Góra |
|
 |
Bandit
|
Temat postu: Wysłany: Wtorek 01 Kwiecień 2008 21:54 |
|
|
Oj Szymek szymek
Dobra looz... już się tak nie złośćcie o te naklejki;]